Vřesina – Spartak Chuchelná

3:9
Fotbal, Starší žáci
2024-09-01 12:15
OPAVA, starší žáci 1+8, sk. A, 5.kolo, 01.09.2024
TJ Vřesina – TJ Spartak Chuchelná 3:9 (3:4)
Branky našich:
21.,26.,41. -Miško Bartošík, 24.,36.,49.- Lukáš Halfar 27. – Prokop Opoloný, 48.- Adam Hluchník(pen.), 59. Mathias Petzuch
Rozhodčí: domácí
Sestava našich:
Jakub Hudeček – Matěj Nevřela, Stoček Martin, Jakub Halfar – Prokop Opoloný(K), Lukáš Halfar, Adam Hluchník , Michael Bartošík – Šimon Přikryl, Alex Oleják, Filip Halfar, Max Jirsák, Petzuch Matyas
Trenéři: Patrik Valenta, Svatopluk Karban
Zdravím opět všechny fandy našich barev!!!   Jestliže jsem v reportu ze včerejšího vítězného zápasu našich mužů 2:3 v Těškovicích psal, že naše spartakovské zápasy nenudí, tak dneska ve Vřesině pár minut po poledni začal zápas našich starších žáků 1+8, který to mé tvrzení jen podepřel.
Domácí v modrobílých pruhovaných dresech, naši v červených, ve 12,15 zápas začíná a děly se teda věci….Prvních dvacet minut prvního poločasu(trvá 35 minut) nás domácí fakt přehrávali ve všech směrech, Kuba v brance neměl pořádný zákrok a jen vytahoval míče z naší branky….Ještě jsme spali? Byl už někdo po obědě a nemohl to uběhat? Bylo moc horko, dusno? Každopádně jsem si říkal, že to teda bude ostuda, za 20 minut už prohrávat 3:0, Patrikovi ani Sváťovi jsem nezáviděl na naší střídačce.
Jenže pak někdo mávnul kouzelným proutkem, otočil kouzelným prstenem, nebo já nevím, co se s našima stalo a za mohutné podpory našich rodičovských i jiných „červeno-bílých hooligans“ nastal obrat, který teda nepamatuju, a to už na mně pomalu raší mech.
Sledujte to: 21. – Miško po pravé dálnici prostřeluje poprvé domácího gólmana: 3:1!!
24. – po Adamově autu se prosazuje poprvé i Lukáš Halfar: 3:2!!
26. – auty jsou naše silná zbraň a po dalším je Miško sám na zadní tyči: 3:3!!
27.- Miško se opět proběhne napravo, dává pod sebe na Prokopa a je to 3:4!! POLOČAS a VEDEME!!
Domácí nás v úvodu dokonale zaskočili, ale projevila se vítězná mentalita našich, opory zabraly a o poločase jsme se mohli poklepat po ramenou. Neodpustím si ale poznámku, že hvězda našeho zápasu doma s Bohuslavicemi, Adam Hluchník, byl dneska mimo a asi hodně unavený, asi hrál sobotní utkání dorostu v Píšti….
Naštěstí zabrali jiní, především Lukáš Halfar a Miško Bartošík!! Jdeme na druhý poločas, koncert pokračuje!!
36.- Lukáš Halfar využívá hned v úvodu domácí chybu v obraně: 3:5!!
41.- Adam se konečně urve na levém křídle a nabízí míč Miškov:i 3:6!!
Domácí trenér Břéťa“Berry“ Ballarin, známe se dobře, rodák z Bělé, už nemá sílu na své svěřence něco volat či jim radit, odchází za plot si zakúřit, náš orchestr ale pokračuje v koncertu!!!
48.- po faulu na Miška kopeme penaltu a Adam Hluchník se z ní prosazuje: 3:7!!
49.- domácí brankář vykopává špatně na Lukáše a ten své sólo promění: 3:8!!
59.- do této minuty máme nespočet šancí, domácí totálně odpadli, naši během pár sekund nastřelují Alexem břevno, Lukášem tyč a až Matyas Petzuch to prorve: 3:9!!
Bylo mi až líto domácích, nedokážu se vcítit do hráče, který vede 3:0 a prohraje 3:9..
O to pyšnější můžeme být všichni na naše mladé naděje, že to takto dokázali otočit, po snížení na 3:1, 3:2 jsme začali po hřišti lítat a naše kvalita se prosadila. Super klucí, jen zůstat pokorní, přijdou další zápasy a těžší!! Zatím jsme stoprocentní, a to je moc moc fajn, že nová trenérská dvojice Valenta-Karban pokračuje v tom, co se dařilo Marku Vilímovi, je tam vidět kontinuita a dobře se na to kouká!!!
A pokud bylo v sobotu na zápase mužů v Těškovicích 35 platících diváků, tak vidět plně obsazené lavičky na hřišti TJ Vřesina našimi fandy a rodiči, na www.fotbal je uvedeno 60 diváků (sice neplatících, ale za tohle představení bych teda jako fakt páďo dal!!), vesměs našich barev, kteří ty mladé kluky spartakovské odměnili dlouhotrvajícím potleskem vestoje a pak si vychutnali kolečko s Cigi Caga….opravdu mazec!! Všem aktérům opravdu poklona, nebudeme nikoho osobně chválit, dva hattricky a od 20.minuty obrana pevná jako skála a za ní to Kuba Hudeček jistil..
Gratuluji a děkuji, a to upřímně a s uznáním!!!
Čest Dalis

Sestava

Marek Fabian, Jakub Halfar, Lukáš Halfar, Filip Halfar, Michal Bartošík, Alex Oleják, Prokop Opoloný, Martin Stoček

Střelci

Lukáš Halfar
1
Prokop Opoloný
1
Michal Bartošík
1
Adam Hluchník
1

další zápasy

Menu

Sledujte a sDílejte

Následujte nás na sociálních sítích, abyste nezmeškali žádné novinky. Doporučujte, sdílejte…

Kontakt

Tělovýchovná jednota Spartak Chuchelná, z.s.
K. M. Lichnovského 101
747 24 Chuchelná
IČ: 14615886
spartakchuchelna@seznam.cz
Powered by Web4sport
Copyright K-system 2024