Mokré Lazce – Spartak Chuchelná

0:3
Starší žáci
2024-10-02 16:30

OPAVA, starší žáci 1+8, sk. A, 9.kolo, 30.09.2024

FK Mokré Lazce – TJ Spartak Chuchelná 0:3 (0:1)

Branky našich:

29. Alex Oleják

39. Matyas Petzuch

50. Marek Fabián

Rozhodčí: domácí

Sestava našich:

Jakub Hudeček – Matěj Nevřela, Jakub Halfar, Matyas Petzuch- Prokop Opoloný (K), Lukáš Halfar, Stoček Martin, Michael Bartošík – Marek Fabián

Náhradníci: Šimon Přikryl, Alex Oleják, Filip Halfar, Vojtěch Kamrád

Trenéři: Patrik Valenta, Svatopluk Karban

Zdravím opět všechny fandy našich barev!!!

Po mé zdravotní indispozici se zase můžu plně věnovat reportům z vybraných zápasů našich kluků a chlapů, ale opravdu nemohu být všude…

Tentokrát jsem si zajel na venkovní utkání našich starších žáků 1+8 v rámci skupiny A okresního přeboru do Mokrých Lazců. Naši byli do tohoto zápasu zatím stoprocentní, domácí měli jedinou prohru, a tak se čekal urputný boj o druhou příčku za zatím vedoucími Chvalíkovicemi.

Domácí se uvedli dvěma rohovými kopy, z toho druhého šli naši do rychlého kontru, ale domácí brankář vyráží. V 5.minutě nepromění Marek Fabián sólo a odražený míč Miško Bartošík hlavičkou orazítkuje břevno!! Tak to byla opravdu škoda. V 7. si Marek znovu vzal míč, ale domácí teč změnila směr míče na roh…..

14.minuta: Lukáš Halfar si 2x pohledně narazil míč s Miškem, ale jeho střela končí v bloku domácích. Tři minuty nato se blýskne Jakub „Řeza“ Hudeček v naší brance, když na 2x likviduje bombu domácích z dálky. Miško pak nepromění sólo po své pravé straně, odražený balon Alex Oleják neusměrní mezi tyče. Máme jasně navrch, domácí jsou pomalejší, přihrávky nenacházejí adresáty, nicméně zahrozili hlavičkou mimo po rohovém kopu. Z kontru pak Lukáš Halfar nedal… Škoda, máme šance, ale zatím se nic neurodilo. Ve 26. naše obrana rychle dvakrát po sobě chybuje, naštěstí máme v brance Kubu a ten se opravdu vyznamenal. Dal se rychle do kupy po tom výprasku v Oldřišově s dorostenci….

Konečně přichází to, na co naše poměrně početná ekipa fandů čeká skoro půl hodiny: Miško si na pravém křídle udělá z domácích dobrý den, ve vápně už čeká Alex a vedeme zásluhou našeho benjamínka 0:1!!!

Jeho mamce Martině tečou slzy štěstí…

Domácím patří koncovka první půle: 2x se zastřelují skoro na chlup stejně kolem naší pravé tyče, Řeza je ale v klidu a v poslední minutě bravurně likviduje sólo Lazců!!!

Poločas vyhráváme 0:1, ale koncovka by mohla být lepší klucíííí!

Druhou půli začínáme střelou Lukáše mimo, pak však zahráváme dva rohové kopy po sobě a z toho druhého, který úplně super zahrává Jakub Halfar na zadní tyč a

tam už čeká Matyas Petzuch, a i když to nebyl zrovna výstavní gól, spíš taková šmudla, stejně platil a v 39. minutě vedeme 0:2!!

To už vypadá nadějně, protože domácí jsou bezzubí, hlavní sudí z domácího klubu se věnuje mobilu a že by se mu zrovna chtělo běhat, tak o tom žádná teda….Matyas je při chuti a zdálky míjí levou tyč, Miškova loženka končí taky vedle…No a pak je opět na řadě precizně zahraný roh od Kuby a Marek Fabián zvyšuje na 0:3!!! To vše v 50. minutě ze sedmdesáti, ještě není konec….

Kuba Hudeček …to je taky případ v té naší brance, on vychytá takové vyložené šance, že nám nad tím zůstává rozum stát, taky ale dokáže svými riskantními výkopy pěkně zabrnkat na naši nervovou soustavu….V 65. minutě právě jeho kiks zachraňuje Matyas, když včas odkopne míč , mířící do naší sítě, zatímco si Kuba někde dává dvacet….

Zápas končí naším zaslouženým vítězstvím 0:3, máme plný počet 15-ti bodů, v tabulce jsme druzí jen vinou horšího skóre za TJ Sokolem Chvalíkovice.

V pátek 4.října se k nim jedeme porvat o první flek… tak držte klukům palce!!!

Červenobílí mládežníci moc díky, vaše souhra a narážečky lahodí našim očím, v brance je čaroděj Kuba, obrana celá v pohodě, Prokop Opoloný je kapitánem na svém místě, Luky Halfar rychlík a talent k pohledání, Kuba Halfar je se dvěma asistencemi králem rohových kopů, Miško napravo a Marek nalevo, to je úderná síla, no, opravdu máme dobré ročníky!!!

Gratulace celému týmu, trenérům Svaťovi a Patrikovi, a samozřejmě všem, kdo těm našim budoucím hvězdám chodí fandit, tak se přidejte i Vy, aspoň na domácím hřišti, dobře se totiž na to kouká!!

Čest Dalis

Sestava

Michal Bartošík, Marek Fabian, Jakub Halfar, Lukáš Halfar, Filip Halfar, Adam Hluchnik, Jakub Hudeček, Maxmilián Jirsák, Alex Oleják, Prokop Opoloný, Martin Stoček

Střelci

Marek Fabian
2
Alex Oleják
1

další zápasy

Menu

Sledujte a sDílejte

Následujte nás na sociálních sítích, abyste nezmeškali žádné novinky. Doporučujte, sdílejte…

Kontakt

Tělovýchovná jednota Spartak Chuchelná, z.s.
K. M. Lichnovského 101
747 24 Chuchelná
IČ: 14615886
spartakchuchelna@seznam.cz
Powered by Web4sport
Copyright K-system 2024