SK Bohuslavice – Spartak Chuchelná

6:5
Starší přípravka
2024-08-29 17:00
Opava › 2024 G1E – Starší přípravka 1+5 sk.E 5.kolo, 29.08.2024
 
K prvnímu podzimnímu kolu zajížděli naši Tygříci (starší přípravka) do Bohuslavic.
Spojil jsem příjemné s užitečným, protože má dnes svátek jedna z mých početných vnuček, Evelínka, bydlící právě v dědině přes les, rychle jsem jí popřál, snědl nachystané dobroty a mířil na místní hřiště. Úmorné vedro, pod slunečníky u lajny bylo narváno našimi fanynkami, maminkami, babičkami, tetičkami, baby byly prostě v přesile a co ony teda dovedou, fakt mazec – SPARTAK LADIES ROWDIES!
To je můj pracovní název pro tu fandící kliku, posilněnou několika birelly….
V zápase, hraném na 3×20 minut, na přibližně 1/4 normálního hřiště, branky 5×2 metry, gólman + 5 hráčů v poli, střídání libovolně, se obě družstva pár minut seznamovala, nějakou šanci měl Filip, ale udeřilo na naší straně, v 8.minutě se obrana nedohodla s Šimonem v brance a prohráváme 1:0….   9.min. – dvě velké šance našich na vyrovnání, kontr likviduje Šimon   12. – po levé straně proměňuje své sólo domácí hráč…2:0 16. – konečně kopeme první roh, ale zatím bez pořádné koncovky 17. – Filip přestřeluje!!! 18. – Tadeáš pálí další naši šanci Končí první třetina, nechali jsme se zaskočit, ale po druhém gólu domácích už to vypadalo směrem dopředu daleko lépe, jen ta koncovka… Začíná další dvacetiminutovka. 21.- a je to tady, Max vhazuje na Tadeáše a z prvního útoku snižujeme na 2:1 !! 22.- jsme při chuti a Tadeáš v krátkém sledu pálí další 2 tutovky 27.- opět Tadeáš, teď v roli nahrávače, vybízí k vyrovnání Tomáše Bartuska 2:2 !! 29.- Tamara vhodí aut tak mazaně, že si ho domácí srazí do vlastní branky 2:3 !! 30.- krásnou střelu domácích z dálky likviduje ŠIMON!! SUPEEEER! 31.- Tomáš se ocitl sám před brankou domácích, kurňa nic, tribuny šílí… – vzápětí však zklamaně vydechnou, domácí trefují náš pravý vinkl 3:3… 36.- po pravé straně utíká všem útočník SK a trefuje to na zadní tyč, prohráváme 4:3 38.-Tomáš nastřeluje břevno, Filip to nepropasíroval do sítě a nás chytají infarkty, umocněné tím, že vzápětí Tadeáš neproměňuje 100%-tní šanci…twogo, atmosféra je dnes daleko lepší, než na nedělním derby stejných celků mužů u nás….. Po druhé třetině už to vypadá herně daleko lépe, jenže domácí své šance proměňují, teda i se štěstím, my to pálíme do plných nebo vedle, máme jasnou převahu, a to i za lajnama, kde to v našem kotli opravdu žije, bavím se daleko víc, než v neděli!! Holky, palec hore!! Začíná poslední dějství. Těšíme se. 42.- Štěpán Jiřík míří těsně vedle 44.- Max Borský zachraňuje na brankové čáře, pak to řeší Šimon, bravo!! 46.- Šimon likviduje další pecku zdálky a je včas u levé tyče, teď nás opravdu drží!! 49.- Filip vystihne nedorozumění u domácí branky a vyrovnává na 4:4 !! 50.- Tomáš Bartusek to zkusí zdálky, střela mu sedne a vedeme 4:5 !! – v téže minutě se předvede i Max, ale míjí, škoda… 51.- Tadeáš rozezvoní domácí břevno!! 53.- další domácí pokus zdálky už byl nad Šimonovy síly, srovnáno 5:5.. 56.- Bartuskova smůla – zprava trefuje levou domácí tyč… 60.- a aby toho nebylo málo, poslední brejk domácích končí za Šimonem 6:5…
Konec zápasu, který jsme měli prostě vyhrát, přesto našim patří velká pochvala, protože se rvali až do posledního dechu, vidět tyhle malé holky a kluky, to fakt stojí za to!! Vypíchnu nejlepší: Tadeáše Rolného (jako fakt lídr) Tomáše Bartuska (budoucí pan střelec!!), Šimona Bernáta (brankářský talent) a obě děvčata-Tamaru Jarošovou (luxusní vhazování autů+ bojovnice) i Kikinu Kristýnu Slottou-jak ta umí odstavit hráče soupeře ve hře tělo na tělo!!( to tak neumí ani ta moje lepší blonďatá polovička)
A všem po zápase patřil zasloužený potlesk za předvedený výkon, potlesk, který vycházel z našeho „spartakovského kotle“.
Trenére Beny, díky za ty malé talenty, už pomalu vidíme, kde kdo bude v budoucnu na jaké pozici hrát…
A i všem, kdo se přijeli podívat na naše naděje a prožívali to a fandili o 106 patří potlesk !!! Krása, paráda, atmoška, jak má být !!!
Čest Dalis

Sestava

Šimon Bernát, Maxmilián Borský, Tamara Jarošová, Tadeáš Rolný, Filip Hitavský, Lukáš Gatnar, Tomáš Bartusek, Štěpán Jiřík, Adam Stoček, Kristýna Slottá

Střelci

další zápasy

Menu

Sledujte a sDílejte

Následujte nás na sociálních sítích, abyste nezmeškali žádné novinky. Doporučujte, sdílejte…

Kontakt

Tělovýchovná jednota Spartak Chuchelná, z.s.
K. M. Lichnovského 101
747 24 Chuchelná
IČ: 14615886
spartakchuchelna@seznam.cz
Powered by Web4sport
Copyright K-system 2024